Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Το Sonisphere δεν έρχεται Ελλάδα ! ! !


Το Sonisphere δεν έρχεται ΕλλάδαΜετά από δύο συνεχόμενες χρονιές που το Sonisphere Festival πέρασε από την Ελλάδα, τη μία φορά με τους Metallica και την δεύτερη με τους Iron Maiden, φέτος δεν θα έχουμε αυτή τη χάρα. 


Όπως ανακοινώθηκε στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook, η αδυναμία συντονισμού των περιοδειών και οι αντίξοες οικονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν στο Sonisphere να πραγματοποιήσει την Ελληνική του στάση.

Η ανακοίνωση:

«Δεν θα έχουμε Sonisphere στην Ελλάδα το 2012. Βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Sonisphere Festival δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ελλάδα. Η αδυναμία συντονισμού των περιοδειών των επιθυμητών συγκροτημάτων, οι αντίξοες οικονομικές συνθήκες και λίγο η κακή τύχη συνέβαλαν στο να μην καταφέραμε να διοργανώσουμε το φεστιβάλ φέτος. Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη σας και υποσχόμαστε να κάνουμε ότι μπορούμε για να επιστρέψουμε σύντομα στην Ελλάδα. Ευχόμαστε τα καλύτερα για το 2012».

Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι Sonisphere αναβλήθηκε και στην Αγγλία όπου είχε ήδη ανακοινωθεί το line up για τις αρχές Ιουλίου, με Faith No More, Kiss και τους Queen με τον Adam Lambert στα φωνητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου